Regntøj & Ponchoer til det nordiske vejr

Regntøj & Ponchoer til det nordiske vejr

juli 18, 2021 Slået fra Af admini

Vi har skimmet markedet for regntøj, især her hvor sommeren lakker mod enden og som de fleste ved så nærmer vi os en regnfuld og våd tid.

 

Man kan finde regntøj i alle prisklasser, stil og farver. VIl vil ikke gennemgå dem alle i denne artikel, men mest fokusere på kvalitet og oprindelsesland.

 

Vi vil også gerne holde os til norden. Ikke kun for nordens skyld, men også af praktiske grunde.

 

Der findes meget regntøj, vi valgte et Norsk mærke

 

Vi er faldet over mærket Blæst, som iøvrigt havde en sjov og velbegrundet historie bag. Prisen er i den højere ende, men efter en nøje gennemgang er det kvaliteten som koster, men det er altså også flot, trendy.

 

Lisbeth Lillebøe som er kvinden bag mærket Blæst kender alt til regn og regntunge steder i norden. Hun er fra Bergen i det vestlige Norge hvor det statistisk regner 213 dage om året. Det er ret meget og forståeligt nok en god anledning til at designe og producere regntøj som virker.

 

Mærket er ret specielt, og det er tydeligt typisk norsk. Ikke fordi at der er noget specielt spraglet over regntøjet, men farver er der. Det er opløftende at man i et regnvejrs-område ikke nødvendigvis behøver at være grå og kedelig.

 

Det er lidt ligesom det regntøj vi havde som børn i 70’erne. Farverne var ens, men det kunne fås i de hidsigste farver og fra dengang hvor der var noget som hed drenge og pigefarver var det da nemt at se hvilken køn ungerne havde.

 

Nuvelstudio er den førende forhandler i Danmark

 

Hos Nuvelstudio i Kerteminde, som forhandler dette mærke er Blæst er nøje udvalgt til vores skiftende vejr i norden, alle jakker – frakker – ponchoer er 100% vandtætte – vindtætte og åndbare.

Den funktionelle kvalitet er helt i top, de er lette, fleksible og behagelige at have på.

Blæst er lavet til at blive brugt med eller uden regn. Nuvelstudio har valgt at sælge blæst i Nuvelstudio fordi, at design, kvalitet og historien om at skabe et produkt der kan bruges i al slags vejr og hvor du samtidigt kan føle dig smart, er helt i tråd med det de brænder for at sælge.

 

Bor du ikke tæt på Kerteminde, har Nuvelstudio en online butik med en Blæst kategori af de varer de sælger. De er søde og rare og utroligt behjælpelige hvis du har spørgsmål.

 

Ikke udelukkende regnfrakker

 

Blæst producerer ikke kun regnfrakker og ponchoer. De laver også matchende bæltetasker til deres sortiment. De producerer og tilhørende sydvest (regnhuer) til disse sæt. Regntøjet har indbyggede reflekser. Diskret, men tydeligt hvis man render rundt på befærdede steder.

 

Populært i udlandet

 

Blæst er med tiden blevet utroligt populært ude i verden og man ser typisk de dyrere kollektion brugt i f.eks Gstaad, og endda Milano som ellers er en pro-international designer præget by. Man ser dem også blive båret på en regnfuld dag på de røde løbere rundt om i USA. Man bliver som skandinav da også lidt stolt over at vi ikke bare tænker i masseproduktion, kedelige regnfrakker og udspekulerede discount regnfrakker.