Alt hvad du skal vide om feminiserede cannabisfrø

Alt hvad du skal vide om feminiserede cannabisfrø

april 17, 2022 Slået fra Af admini

Det har stor betydning, hvilken slags cannabisfrø du vælger. Derudover vil det sted, som du vælger at gøre det også have en stor betydning. Ens afgrøder er altså meget afhængige af typen af sort samt placeringen af dem. Det skyldes forhold som temperatur og nedbør, der spiller en rolle her.

Genetik er den største faktor

Hvis du vil have det perfekte cannabisfrø, så spiller genetikken en stor rolle. Det kan i sidste ende næsten være ligegyldigt, hvor godt man plejer det, og hvor meget tid man bruger på det, da genetikken er det absolut vigtigste. Det handler derfor om, at man gennemgår en omhyggelig udvælgelsesproces. Med feminiserede cannabisfrø kan man stort set altid vide sig sikker på, at genetikken er i orden.

Hvad er feminiserede cannabisfrø?

Der er 99% chance for, at der kommer knopper ved feminiserede cannabisfrø. Det er gør dem perfekte til både indendørs brug, men også til udendørs. Hvis de feminiserede cannabisfrø er fotoperiodiske så skal du være opmærksom på, at du skal finde den rette balance mellem lys og mørke, hvis du gerne vil have dem til at blomstre.

Hvad er fordelene?

Feminiserede cannabisfrø har en række forskellige fordele, som gør dem attraktive. Det er ligegyldigt, om du er en erfaren avler, eller om du er helt grøn på området. Der er 99,9% chance for, at det bliver en hunplante med knopper. De er nemme at dyrke. De kan både bruges til udendørs og indendørs. Der er god og pålidelig genetik, hvilket jo har en stor rolle. Der er maksimal styrke og aroma. Derudover giver feminiserede cannabisfrø bedre udbytte end almindelige cannabisfrø. Se vores store udvalg af frø her for at komme hurtigt og nemt i gang.

Gør det hjemme i din baghave

Vil du gerne gro dine egne feminiserede cannabisfrø derhjemme? Så er det vigtigt, at du har det rigtige udstyr til opgaven. Ens udstyr skal være af høj kvalitet for at få de bedste resultater. Se også vores store udvalg af groudstyr og tilbehør, sådan du er helt klar til at gro dine egne cannabisfrø derhjemme.

For at dyrke frøene skal de først sås og derefter skal du blot holde dem varme og vente på, at de spirer. Når de engang bliver for store til potten, så skal de plantes om til deres endelige potteplante. Herefter er det bare at passe dem. Man planter som regel i foråret for at undgå frostgrader. De plejer at være klar til høstning omkring september.