4 fede oplevelser i Middelfart

4 fede oplevelser i Middelfart

april 21, 2021 Slået fra Af admini

Hindsgavl halvøen hvor Middelfart ligger har vand på 3 sider og de store bøgeskove omgiver byen og giver en masse fede muligheder. Her giver vi et bud på 4 ting du skal prøve hvis du kommer til Middelfart.

Der er 2 store ting i Middelfart som er kendetegnet. Vand og skov er de dominerende faktorer og du finder ikke en carport hvor der enten er en speedbåd eller en mountainbike. Eller sågar begge dele.

 

På begge sider af byen er der en lystbådehavn og specielt i marinaen i Fænøsund, er der om sommeren, meget travlt. Her ligger også byens badestrand og det er et yndet mål for sejl- og motorbåde at ankre op en sommerdag.

 

1: Matchrace

Matchrace i Middelfart er en fantastisk aktivitet for enten virksomheden eller familien. Hvis du skal lave event for virksomhedens personale, teams eller ledergrupper er det en fed måde at komme ud af mødelokalet og få nogle gode læringer og blive rystet godt sammen. Som familieaktivitet kan det ligeledes bruges som alternativ til en halvtam sommerfrokost, eller en 50-års fødselsdag.

 

2: MTB i Staurby Skov

Igennem de sidste par år er der arbejdet meget på at lave nogle rigtigt gode spor, til alle niveauer. Der er gode spor for familien med mindre børn, som vil prøve kræfter i skoven, men også for den garvede rytter, som virkelig vil udfordres. Det er godt mærket op, så hvis man finder starten der ligger lige ovenfor Strib Idrætsefterskole, er det ikke svært at holde sig på ruten.

 

3: Hindsgavl dyrepark

Dyreparken på Hindsgavl halvøen er bestemt en gåtur værd. Du har garanti for at opleve de store dyr tæt på, og langs vandet findes utroligt mange gode kroge og udkigsposter til noget af det smukkeste farvand i Danmark. Naturpark Lillebælt har noget af det reneste vand og man kan samle muslinger eller blot nyde naturen. En af de helt store fordele, er at det bugter sig så meget at man altid kan finde et sted med læ og sol.

 

4: Lillebælt Halvmarathon Festival

Før i tiden var det en halvmarathon. Men de senere år, har man udvidet, så en større del af familien kan være med. Foruden den klassiske distance som løb er der også en udgave hvor man går ruten. Desuden er der blevet udvidet med et 10-km løb. Ruten er en af de absolut flotteste og mest vekslende. Du kommer over den gamle lillebæltsbro og tilbage, som i dagens anledning er spærret for biler.

 

Meget at byde på

Byen har meget at byde på, og mange hyggelige restauranter og caféer med gode placeringer. Desuden et rigtigt godt feriecenter og ikke mindst nogle gode hoteller i alle prislejer. Så alt i alt er det en by der bestemt kan anbefales.