Tre ting du ikke vidste, du behøvede på kontoret

Tre ting du ikke vidste, du behøvede på kontoret

juli 12, 2022 Slået fra Af admini

Står du med nøglerne til dit første kontor, og skal I til at stable en virksomhed på benene? Så har I stadig mange ting at lære. Fra den første gode ide, til en velsmurt, velfungerende virksomhed med mange ansatte er der meget langt, og det kan komme til at virke længere, hvis ikke du drager nytte af noget af den erfaring, virksomhedsejere før dig har gjort sig.

Derfor får du i denne artikel tre, om end simple men hjælpsomme, ting du skal anskaffe dig hurtigst muligt til kontoret, hvis du vil komme ordentligt i gang med virksomhedslivet.

Ordentlig rengøring

Har du råd, så betal dig fra det. Har du ikke råd, så invester i det mindste i ordentligt udstyr. Og her taler vi altså rengøring af kontoret. Det kan være en hyggelig pligt, hvis du går meget op i virksomhedens udseende, men jo større kontoret er, og jo flere der færdes, des mere tid skal bruges på rengøringen.

Til større kontorer anbefaler vi altid en Kärcher industristøvsuger som gør støvsugningen til en helt luksuriøs oplevelse. Og når det gælder vinduespudsning, så kan det være en god idé at alliere sig med kontorerne i nærheden, som oftest allerede har en fast vinduespudser.

God kaffemaskine

Noget af det vigtigste på arbejdspladsen, blandt kollegaerne, er det sociale. Og intet lægger op til socialt samvær på arbejdspladsen, som kaffemaskiner. Jo, så skulle det lige være en vandkøler, men så skal du til at skaffe dig en vandkølermand, og så bliver det dyrere end du havde håbet.

Det kan derfor godt betale sig at kaste nogle penge efter en solid kaffemaskine, som kan brygge lige den kaffe du og dine medarbejdere går og sukker efter, når dagen føles for lang.

Er budgettet ikke til en kaffemaskine, så sørg i det mindste for ikke at stille med den klassiske, tarvelige servering af små pakker sukker, mælkebrikker og miniature rørepinde.

Planter

Det virker måske omsonst, men du har brug for liv på kontoret, og ikke kun i form af mennesker. Planter giver et bedre indeklima, et flottere kontor og generelt en mere behagelig stemning. Og nej, du kan ikke køre den hjem på charmen og på et par plastikplanter. Der skal den ægte vare til. Sørg samtidig for at uddele ansvaret på plantepasning til en medarbejder. For hvor friske, grønne planter giver en god stemning på arbejdspladsen, så gør visne planter det stik modsatte.