HANNERUP SKOV PRÆSENTERER: LAV DIN EGEN BEARNAISE MED FRANSK ESTAGON:

Se med her nederst :-)

Er du sulten og vil du prøve kræfter med din egen hjemmelavet bearnaisesauce? ????

Så se med her, når restauratør og kok, Klaus Zoffmann-Jensen giver tips og tricks.

Opskrift på Restaurant Hannerup Skovs bearnaisesauce:

1 pakke Smør (250 gram)
4 – 5 sp.sk. estragoneddike (kan købes i et Supermarked)
1 tsk. Salt
5 stk. Æggeblommer
2 spsk. hakket skalotteløg
1 bundt frisk hakket estragon
Hvidpeber
Cayennepeber efter smag

Fremgangsmåde:
Smelt smørret i en gryde (gerne lille), må ikke overstige 60 grader.

Kom æggeblommer, salt og eddike i en gryde og HUSK at piske konstant ved semi-svag varme.

Nu vil der blive dannet en form for skum, der gerne hurtigt skulle blive mere cremet. Når det sker, skru ned for varmen, men fortsæt med at piske.

Tilsæt nu det smeltede smør forsigtigt i æggemassen.

Husk at fortsætte piskningen.

Til slut skal du putte hakket estragon, hvidpeber, fint hakket skalotteløg & en knivspids cayennepeber til saucen og den er serveringsklar.

Velbekomme ????????

Se videoen her
Klaus Jensen

Seneste

Sæsonmenu bestående af Kammusling, Kalv & Brombær...